Skip to main content

Διαμορφώστε τον χώρο σας με τα πιο μοντέρνα έπιπλα στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία επίπλων Τονικίδης και το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει πρωτότυπες προτάσεις για να δημιουργήσετε τον χώρο σας έτσι όπως του αξίζει.

Είναι γεγονός πως η επίπλωση ενός χώρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτόν, καθώς πέρα από το ότι συμβάλλει στη διαμόρφωσή του, ολοκληρώνει παράλληλα και την αισθητική του. Γι’ αυτόν τον λόγο, η επιλογή επίπλων θα πρέπει να γίνεται συνειδητά, λαμβάνοντας υπόψιν την προσωπικότητα του χώρου, αλλά και τις δικιές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Η εταιρεία επίπλων «Τονικίδης» και το εξειδικευμένο προσωπικό της, θα σας προσφέρει πρωτότυπες προτάσεις για να δημιουργήσετε τον χώρο σας έτσι όπως του αξίζει. Έχοντας πολυετή εμπειρία, κατασκευάζει έπιπλα στη Θεσσαλονίκη με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα και αισθητική.


Ξεκινώντας από το δωμάτιο που τραβάει πρώτο το μάτι ενός επισκέπτη, το σαλόνι αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού. Η μεγάλη ποικιλία στα έπιπλα σαλονιού που υπάρχει στο κατάστημα Τονικίδης, θα καλύψει τόσο τις απαιτήσεις του χώρου σας, όσο και το προσωπικό σας γούστο! Εκεί θα βρείτε τα πιο μοντέρνα σύνθετα σαλονιού στη Θεσσαλονίκη, σε διάφορες αποχρώσεις, κατασκευασμένα από διαφορετικά είδη ξύλου σε ματ και γυαλιστερές επιφάνειες.


Το συγκεκριμένο έπιπλο θεωρείται ο βασικός άξονας κάθε σαλονιού, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, προσθέτοντας την καθοριστική πινελιά στο δωμάτιο! Οι συνθέσεις σαλονιού στα Έπιπλα Τονικίδης θα δώσουν στο χώρο σας ένα ιδιαίτερο στυλ και παράλληλα θα λειτουργήσουν ως αποθηκευτικός χώρος αφού διαθέτουν ράφια και ντουλάπια που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση του σαλονιού σας.



Ο αμέσως επόμενος πολυσύχναστος χώρος ενός σπιτιού, δεν είναι άλλος από το υπνοδωμάτιο. Το κρεβάτι αποτελεί το κυριότερο έπιπλο που προσφέρει την άνεση που αναζητάει ο καθένας μας. Η έκθεση επίπλων Τονικίδης ξεχωρίζει για τις αμέτρητες επιλογές της σε κρεβάτια στη Θεσσαλονίκη! Η τεράστια συλλογή σχεδίων και υφασμάτων εξυπηρετεί τόσο το μοντέρνο, όσο και το κλασικό και διαχρονικό στυλ, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτό που αρμόζει στη δικιά σας κρεβατοκάμαρα!



Όσον αφορά το μέγεθος του κρεβατιού, δε χρειάζεται να σας απασχολεί η έκταση του δωματίου σας, καθώς μπορείτε να βρείτε όλες τις πιθανές διαστάσεις που θα ταιριάξουν στο χώρο σας, εξασφαλίζοντάς σας το συναίσθημα ξεκούρασης και γαλήνης. Επιπλέον, τα κρεβάτια στο κατάστημα επίπλων Τονικίδης, σας δίνουν τη δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, ώστε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, οργανώνοντας καλύτερα το δωμάτιό σας.  



Σημαντικές παράμετροι σε όλα τα έπιπλα αυτής της εταιρείας, είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός, άνεση και η ανθεκτικότητα. Όλα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια αγορά και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και ανάγκη.

Αν αναζητάτε έπιπλα στη Θεσσαλονίκη σε προσφορές, επισκεφθείτε τα Έπιπλα Τονικίδης στην Ανδριανουπόλεως 45 στην Καλαμαριά για να επιλέξετε έπιπλα σπιτιού που θα σας συντροφεύουν για μία ζωή!