Skip to main content

διαΝΕΟσις: Δύο διαδικτυακές συζητήσεις για νέο ΕΣΥ και ΕΣΠΑ τον Ιούνιο

Δύο διαδικτυακές συζητήσεις διοργανώνει η διαΝΕΟσις - Θα παρουσιάσει τα ευρήματα της έρευνάς της για ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Συζήτηση κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της έρευνάς της για ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας διοργανώνει η διαΝΕΟσις, στο πλαίσιο στήριξης του Delphi Economic Forum, όπου συμμετέχει ως Programming Partner, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου, με τις ομιλίες να μεταδίδονται live online, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη συζήτηση, που θα συντονίσει ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος, συμμετέχουν οι Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας, Γιάννης Τούντας, Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, επιστημονικός υπεύθυνος της έρευνας και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις και Γιάννης Κυριόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και μέλος της επιστημονικής ομάδας της έρευνας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 17:20 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Παράλληλα, την Τρίτη 30 Ιουνίου, ο ΣΕΒ και η διαΝΕΟσις διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Ποιο ΕΣΠΑ Χρειάζονται Οι Επιχειρήσεις στην μετά- COVID Εποχή». Το λεπτομερές πρόγραμμα και επιπλέον πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες αλλά και εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης θα συζητήσουν για την πορεία υλοποίησης και τα προβλήματα του ΕΣΠΑ, τις προτεραιότητες του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 και τις ανάγκες των επιχειρήσεων στην εποχή μετά την υγειονομική κρίση. Η ανταλλαγή απόψεων θα συνεισφέρει στη διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του σημερινού και το σχεδιασμό του επόμενου ΕΣΠΑ προς όφελος της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.