Skip to main content

Διάψευση ΚΑΕ Άρης για Αλεξάνδρειο:Συνεργαζόμαστε με Πολιτεία-Κυβέρνηση

Ο «Αυτοκράτορας» ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται επίσημα με τους αρμόδιους φορείς για την αξιοποίηση του γηπέδου.

Σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την αξιοποίηση του Αλεξανδρείου ξεκαθάρισε πως βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης σε σύνδεση με σημερινά δημοσιεύματα που την θέλουν οργισμένη για την φημολογούμενη αλλαγή πλεύσης του υφυπουργείου Αθλητισμού στο ζήτημα παραχώρησης του γηπέδου στον «κιτρινόμαυρο» Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο «Αυτοκράτορας» ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται επίσημα με την Πολιτεία και την Κυβέρνηση ώστε όπως αναφέρει «να γίνουν πράξη τα όσα για εμάς είναι αυτονόητα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο επίσημος Μπασκετικός ΑΡΗΣ, σχετικά με κάποια άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχοντας επίγνωση της ευθύνης που έχει για καίρια και τεράστιας και ιστορικής σημασίας για την ομάδα, ζητήματα, όπως το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τονίζει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους και αρμόδιους προς τούτο, φορείς του Κράτους και της Κυβέρνησης για την καλύτερη αξιοποίηση του ιστορικού γηπέδου της ομάδας μας.

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ είναι ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία μέχρι να γίνουν πράξη τα όσα για εμάς είναι αυτονόητα. Αντίστοιχα, και η Κυβέρνηση είναι σε συνεργασία και συνεχή επικοινωνία μαζί μας».