Skip to main content

Διαψεύδει εμπλοκή του CEO με τον Πανιώνιο η Παυλίδης Μάρμαρα

Η διοίκηση του ομίλου «Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες» σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για δημοσιεύματα τα οποία βρίθουν αναληθειών

Διαψεύδει η διοίκηση του ομίλου «Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες» τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο διευθύνων σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ομάδας του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης με ομάδα της Δράμας.

«Τα σχετικά δημοσιεύματα βρίθουν αναληθειών και υποβαθμίζουν την εμπορική φήμη του ομίλου επιχειρήσεων, η δε επίκληση του ονόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι όλως καταχρηστική», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση.

Ο όμιλος, όπως αναφέρει, «παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο. Ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης. Παρακαλούμε να παύσουν άμεσα οι ανεύθυνες διαδόσεις και ο δυσφημιστικός δημόσιος διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σεβόμαστε το χώρο του αθλητισμού και θεωρούμε ανάρμοστη πρακτική τον ερεθισμό της κοινή γνώμης με ψευδείς ειδήσεις».