Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ

Οι φήμες ανέφεραν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Μουζάλας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με φόντο την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το πρωί με τους μετανάστες και πρόσφυγες και τον εγκλωβισμό τους στη χώρα, κυκλοφόρησαν φήμες σύμφωνα με τον οποίες ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας παραιτείται.

Συγκεκριμένα, οι φήμες ανέφεραν ότι ο κ. Μουζάλας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Από το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδεται τέτοιο ενδεχόμενο. Και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας που βρίσκεται στην Μυτιλήνη διαψεύδει τις πληροφορίες ότι παραιτείται από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Τα δημοσιεύματα τα οποία βασίζονται πάνω στην φημολογία παραίτησης του Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, τη στιγμή που ακόμη και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δεν βοηθούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Όπως υπογραμμίζεται, «ο κ. Γιάννης Μουζάλας την ώρα που διαδίδεται η φήμη της παραίτησης του βρίσκεται στη Μυτιλήνη καθώς συνοδεύει τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Φιλίπο Γκράντι και αύριο, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ο Αν. Υπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες ώστε να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε.
Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ