Skip to main content

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης – Αποκαλυπτικό Video

Τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και «σήκωσαν» ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συνεργός τους περίμενε στο Ι.Χ. με αναμμένη μηχανή

Ένα αποκαλυπτικό video φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το Law&Order από την διάρρηξη μονοκατοικίας στην Πυλαία στις 26 Απριλίου 2019. Το βράδυ εκείνο ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας και η οικογένειά του βρισκόταν στην εκκλησία, καθώς ήταν Μεγάλη Εβδομάδα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την εισβολή των δραστών στην μονοκατοικία, την παραμονή τους σε αυτή, αλλά και την αποχώρησή τους. Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, αλλά επειδή καθυστερούσαν ο οδηγός απομακρύνθηκε για κάποια λεπτά και επέστρεψε να τους πάρει όταν...τελείωσε το ξάφρισμα.

Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας, όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, φτάνουν με το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο έξω από την κατοικία επιχειρηματία. Τρεις κατεβαίνουν από το όχημα και οδηγός φυλάει τσίλιες. Στη συνέχεια αποχωρεί για λίγο και επιστρέφει να παραλάβει τους συνεργούς του.

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα ταυτοποίησε τον 32χρονο οδηγό του οχήματος, το οποίο εντόπισε πριν από λίγες και κατασχέθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, εκείνο το βράδυ οι δράστες είχαν διαρρήξει άλλες 6 οικίες στις περιοχές της Πυλαίας, Πανοράματος και Θέρμης, σπάζοντας μπαλκονόπορτες και αφαιρώντας χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης έκαναν μία διάρρηξη οχήματος και μια κλοπή πινακίδων. Χρησιμοποιούσαν ως επιχειρησιακό όχημα το γρήγορο αυτοκίνητο του 32χρονου δράστη στο οποίο έβαζαν κλεμμένες πινακίδες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων οι νόμιμοι κάτοχοι αναζητούνται. Η δικογραφία υπεβλήθη στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί τον επόμενο μήνα.

Δείτε το Video: