Skip to main content

Διευθετήθηκε το πρόβλημα με το ολοήμερο σε σχολείο του Πανοράματος

Με παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το θέμα του ολοήμερου και της μεταφοράς μαθητών διευθετήθηκε.

Διευθετήθηκε το ζήτημα που προέκυψε αναφορικά με τη λειτουργία του ολοήμερου και τη μεταφορά των μαθητών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος με παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλεξάνδρου Κόπτση.

Δείτε σχετικά: Χωρίς ολοήμερο μαθητές του Πανοράματος - Ανάστατοι οι γονείς

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής γονείς και κηδεμόνες του σχολείου έλαβαν οδηγίες για τον αγιασμό, μεταξύ των οποίων αναγραφόταν πως το ολοήμερο και η μεταφορά των μαθητών δεν θα λειτουργήσουν προς το παρόν και θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Όπως σημειώνουν πηγές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στη Voria.gr, σε επικοινωνία που είχε ο κ. Κόπτσης με τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπήρχε εξ αρχής ζήτημα που αφορά τη μεταφορά των μαθητών στο σχολείο και με το πρώτο κουδούνι θα μπορούν να μετακινούνται κανονικά όπως ακριβώς ισχύει και σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά το ολοήμερο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως κατόπιν επικοινωνίας με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της ανατολικής Θεσσαλονίκης, το πρόβλημα διευθετήθηκε και οι μαθητές θα μπορούν να συμμετέχουν κανονικά από την Τρίτη που ξεκινούν και τα μαθήματα.