Skip to main content

Διεθνές e-συνέδριο: One Stop Shop και ψηφιακές εφαρμογές για μικρομεσαίες

Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας-«Οκτώ Περιφέρειες στην Ευρώπη σχεδιάζουν τις υπηρεσίες για επιχειρηματίες»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αναπτυξιακή Εταιρεία των ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ και ο δήμος της Γένοβα συμπράττουν στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «One Stop Shop και ψηφιακές εφαρμογές για Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Οκτώ Περιφέρειες στην Ευρώπη σχεδιάζουν τις υπηρεσίες για  επιχειρηματίες».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 π.μ (ώρα Ελλάδας) και αποτελεί το τελικό συνέδριο του συγχρηματοδοτούμενου από το Interreg Europe έργου PURE COSMOS (Public Authorities Role Enhancing Competitiveness of SMeS).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί on-line στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά, μέσω της πλατφόρμας zoom webinar και με διαθέσιμο livestreaming στο youtube (στα αγγλικά).

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω κινητού, tablet, laptop ή Η/Υ, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει συνδεδεμένα, ηχεία-ακουστικά και προαιρετικά μικρόφωνο. Εάν χρησιμοποιήσετε κινητό ή tablet, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή ZOOM meetings, από τα apple ή google play stores

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο link: https://us02web.zoom.us/s/81095197130?pwd=c2x4RWw1YlJHS1lkWHNnUkZ3Rk5UUT09

Το έργο PURE COSMOS έχει ως στόχο να αναπτύξει την αποτελεσματικότητα της δημόσιας υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παράλληλη μείωση του διοικητικού κόστους.