Skip to main content

Διεθνές Συνέδριο στο ΑΠΘ για τη Συλλογική Διαπραγμάτευση στα Βαλκάνια

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρες 9:30 με 17:30, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του, ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) και οι Νομικές Σχολές του Ε.Κ.Π.Α. και του ΑΠΘ, διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο, με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις της Συλλογικής Διαπραγμάτευσης στα Βαλκάνια & στη Ν.Α. Ευρώπη».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρες 9:30 με 17:30, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά, μέσω zoom, με επιλογή ταυτόχρονης μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα, από τον σύνδεσμο: qrco.de/omed30 (passcode: 220312)

O Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) είναι αυτόνομο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, ιδρύθηκε το 1990, με έδρα την Αθήνα, και άρχισε να λειτουργεί το 1992. Σκοπός του είναι η υποστήριξη των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις οργανώσεις των εργαζομένων και των εργοδοτών ή μεμονωμένους εργοδότες με την παροχή υπηρεσιών μεσολάβησης και διαιτησίας.

Η διά ζώσης συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη, με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, όχι όμως PCR test ή Rapid Test.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.omed.gr/