Skip to main content

Διοίκηση Πρωτοδικείου για τη σωτηρία του μπασκετικού Άρη

Ο Δ. Γουλιέλμος ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ συμφώνησε να βγει από το κάδρο για να υπάρξει μια διοίκηση που θα συσπειρώσει τον κόσμο του «Αυτοκράτορα».

Διοίκηση πρωτοδικείου με πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου και τη συναίνεση του Δημήτρη Γουλιέλμου φέρνουν οι εξελίξεις της επόμενης ημέρας για τον Άρη προκειμένου να σωθεί η παρτίδα.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», ήδη υπήρξαν από το πρωί αρκετές ζυμώσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης στο Αλεξάνδρειο, με ρυθμιστή τον «κιτρινόμαυρο» Ερασιτέχνη.

Παράγοντες όπως οι Γαλιλαίας, Ρουσιαμάνης, Ζουλιάμης, Πλιάκης, Λιούπης, Φωτιάδης κ.α. είναι διατεθειμένοι να βάλουν πλάτη στα δύσκολα, με επικεφαλής τον Χάρη Παπαγεωργίου στην θέση του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γουλιέλμος, ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, συμφώνησε να βγει από το κάδρο, ώστε και να γίνει μια ενωτική διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα ενώσει όλο τον κόσμο του «Αυτοκράτορα» και με αυτή θα ψάξει να βρει τη λύση για να σωθεί η χρονιά.

Ήδη έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, ο Ερασιτέχνης θα κάνει την αίτηση και ο Γουλιέλμος θα συναινέσει, ώστε να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, με πρώτο από όλα την εξεύρεση του νέου τεχνικού, μετά και την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου.