Skip to main content

Διοικητική εξέταση για τον αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο με τη μάσκα στο πιγούνι (vid)

Ο αστυνομικός που βεβαίωσε πρόστιμο σε πολίτη για μη χρήση μάσκας ενώ ο ίδιος τη φορούσε στο... πιγούνι θα περάσει από Διοικητική Εξέταση

Διοικητική Εξέταση (σ.σ. ΔΕ και όχι ΕΔΕ) για τον αστυνομικό που... συνελήφθη από την κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης να βεβαιώνει πρόστιμο σε πολίτη για μη χρήση μάσκας, ενώ ο ίδιος τη φορούσε στο... πιγούνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα διενεργηθεί από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ).

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός με κατεβασμένη μάσκα κόβει πρόστιμο για μη χρήση... μάσκας (vid)

Έπειτα από τη Διοικητική Εξέταση θα αποφασιστεί η ενδεχόμενη «τιμωρία» που θα επιβληθεί στον αστυνομικό, η οποία μπορεί να είναι και χρηματικό πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός διακρίνεται σε βίντεο να επικαλείται τον... νόμο και να βεβαιώνει το πρόστιμο σε νεαρό πολίτη που δεν φορούσε μάσκα, ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός τη φορούσε στο πιγούνι. «Με όλον τον σεβασμό, πρέπει να τηρήσουμε τον νόμο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ζωή και πρέπει να είμαστε αυστηροί», ανέφερε συγκεκριμένα στον νεαρό ο αστυνομικός την ώρα που του βεβαίωνε το πρόστιμο.

Θυμηθείτε το βίντεο: