Skip to main content

Διοικούσα: Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον Μητσοτάκη χωρίς πανό κι αφίσες

Ούτε μουσαμάδες ούτε κουρελούδες ούτε φανφάρες και λόγια που παίρνει ο αέρας, υπογραμμίζει με νόημα η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Χωρίς πανό, χωρίς αφίσες, χωρίς ρύπανση, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει με νόημα στην αναγγελία της για την προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην πόλη απόψε η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης με την οποία άφηνε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για παράνομη ρύπανση, πριν από την αντίστοιχη ομιλία του Αλ. Τσίπρα την Τετάρτη.

«Ούτε μουσαμάδες ούτε κουρελούδες ούτε φανφάρες και λόγια που παίρνει ο αέρας», προσθέτει η Διοικούσα και υπενθυμίζει: «Σήμερα το απόγευμα στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο χώρο Προβλήτα Α’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Όλη η Θεσσαλονίκη θα είναι εκεί».

«Για να ζήσουμε και να δείξουμε τη διαφορά: Ζήσαμε τους ξεφτισμένους μουσαμάδες, τα ψέματα και την αυθαιρεσία. Επόμενη στάση είναι η καινούρια Ελλάδα που αξίζουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.