Skip to main content

Διήμερη επίσκεψη Βασίλη Κικίλια στην Κρήτη την Παρασκευή

Αύριο, ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί στις 10:00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο. Δείτε το πρόγραμμα.

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Αύριο, Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί στις 10:00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Υπουργός Υγείας έχει επίσης συγκαλέσει σύσκεψη με τους Προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στην οποία θα συμμετέχει και η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λένα Μπορμπουδάκη.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο».
Μετά την επίσκεψή του στο ΠΑΓΝΗ, ο Υπουργός Υγείας θα κάνει δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου, ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το απόγευμα της ίδιας μέρας το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».