Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Δίκη για φόνο ταξιτζή: Ένοχη ως φυσικός αυτουργός η μάνα, για συνέργεια η κόρη

Ομόφωνα ένοχη για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή κρίθηκε η πρώην σύζυγός του - Ένοχη για συνεργεία στην ανθρωποκτονία η 19χρονη κόρη

Ομόφωνα ένοχη ως φυσικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η 46χρονη κατηγορούμενη για τον φόνο του 49χρονου ταξιτζή και πρώην συζύγου της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2020.

Αναφορικά με την 19χρονη κόρη της που παραπέμφθηκε να δικαστεί με την ίδια κατηγορία, το δικαστήριο αποφάσισε τη μετατροπή της, κρίνοντάς την ένοχη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του πατέρα της.

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας, είχε προτείνει την ενοχή της 46χρονης και την απαλλαγή της 19χρονης, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά στην αγόρευσή της, δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορούμενη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Δίκη για φόνο ταξιτζή: Ενοχή μάνας και απαλλαγή κόρης προτείνει η εισαγγελέας

Στις απολογίες τους, μάνα και κόρη αλληλοκατηγορήθηκαν, ρίχνοντας ευθύνη η μία στην άλλη για την δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του στον Εύοσμο τον Ιούνιο του 2020.