Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ: ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου με μία καθυστέρηση δύο εβδομάδων, αφού κανονικά ήταν να αρχίσουν την 1η Ιουνίου.

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

«Θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου με μία καθυστέρηση δύο εβδομάδων. Κανονικά ήταν να ξεκινήσει στις 1 Ιουνίου», σημείωσε ο κ. Τζούμας.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σποράδων – Θεσσαλονίκης θα έχει μια προστιθέμενη αξία «γιατί θα έρθουμε πιο κοντά επιτέλους. Η Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερες σχέσεις, εμπορικές, πολιτιστικές κλπ».  

Ο κ. Τζούμας πρόσθεσε ότι «μέσα από το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα επωφεληθούν και η Θεσσαλονίκη αλλά και οι Σποράδες μέσα από τα city breaks».

Τα δρομολόγια θα εκτελεί ένα ταχύπλοο οχηματαγωγό πλοίο. «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για την σύνδεση Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες», σχολίασε ο κ. Τζούμας.

Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος Σκιάθου σημείωσε ότι η συγκεκριμένη γραμμή θα μπορούσε να είναι βιώσιμη μέχρι τον Οκτώβριο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ