Skip to main content

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Κενή περιεχομένου η απάντηση της ΕΡΤ3

Δηλώνουμε πως εμείς δεν αποδεχόμαστε λογικές «κουκουλοφόρων μαρτύρων και καταδοτών, απαντά ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης στην ΕΡΤ3.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, και της διοίκησης της ΕΡΤ3 δίνει ο δήμος.

Ο δήμος ισχυρίζεται ότι το τρίτο κρατικό κανάλι δεν απαντά επί της ουσίας στα ερωτήματα που είχε θέσει σχετικά με την άρνησή του να καλύψει την εκδήλωση - τελετή που αφορούσε ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Αντιθέτως, αναφέρει με σχετική ανακοίνωσή του, με ευκολία και απρέπεια η ΕΡΤ3 χαρακτηρίζει τις αιτιάσεις μας ψευδείς και ανυπόστατες και δεν δικαιολογεί με επιχειρήματα την απόφασή της να την αγνοήσει.

Μάλιστα, επισημαίνει στη διοίκηση της ΕΡΤ3 ότι «η αντίδραση μας ήταν απολύτως δικαιολογημένη και πως μόνο για λόγους εντυπώσεων δεν εκφράστηκε». «Τις εντυπώσεις τις κερδίζουμε καθημερινά μέσα από το δημοτικό μας έργο, για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά και τις ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε και αγκαλιάζουν χιλιάδες πολίτες», συμπληρώνει.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο αίτημα της διοίκησης της ΕΡΤ3 να μιλήσει ο δήμος με ονόματα και αποδείξεις, αναφέρει: «Δηλώνουμε πως εμείς δεν αποδεχόμαστε λογικές «κουκουλοφόρων μαρτύρων και καταδοτών». Αυτό είναι πέρα και έξω από την πολιτική μας στάση αλλά και από τη γενικότερη πολιτική που ασκεί η διοίκηση του Δήμου μας».