Skip to main content

Δήμος Αριστοτέλη: Στήριξη σε ευπαθείς πολίτες με περισσότερα από 3.000 γεύματα

Η παρασκευή και διανομή των γευμάτων θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί και πραγματοποιείται με δαπάνες του δήμου Αριστοτέλη.

Περισσότερα από 3.000 γεύματα αναμένεται να διανείμει σε ευπαθείς πολίτες που δεν έχουν άμεση βοήθεια από συγγενείς ο δήμος Αριστοτέλη, μέχρι το τέλος των περιοριστικών μέτρων.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται σε συνεργασία με τη Μαθητική Εστία και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «η Φροντίδα», μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η παρασκευή και διανομή των γευμάτων θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί και πραγματοποιείται με δαπάνες του δήμου, αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος σημείωσε σχετικά: «Με τη συμμετοχή του προσωπικού κοινωφελών δομών που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω πανδημίας, έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ανάγκες συμπολιτών μας που πρέπει να μένουν  στο σπίτι. Βρισκόμαστε έξω εμείς, για να μένουν οι ευπαθείς μέσα και θέλω να συγχαρώ το προσωπικό της “Φροντίδας” της Μαθητικής Εστίας και του δήμου συνολικά, για την επιμέλεια που επιδεικνύουν στην εξυπηρέτηση κάθε πολίτη που το χρειάζεται, σε όλες τις κοινότητες.»