Skip to main content

Δήμος Χαλκηδόνος: 276 νέοι κάδοι απορριμμάτων για την ενίσχυση της καθαριότητας

Ο Δήμος Χαλκηδόνος προμηθεύτηκε 276 νέους κάδους απορριμμάτων 1.100 lt, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολο της επικράτειας του δήμου.

Την προσπάθεια για έναν Δήμο Χαλκηδόνος πιο καθαρό συνεχίζει η δημοτική αρχή και η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος με την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων, που θα αντικαταστήσουν παλιούς κάδους που είχαν φθαρεί ή καταστραφεί.

Ο Δήμος Χαλκηδόνος προμηθεύτηκε 276 νέους κάδους απορριμμάτων 1.100 lt, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολο της επικράτειας του δήμου (σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους) αναλογικά με τον πληθυσμό, συμβάλλοντας στην καθαριότητα και προστασία του περιβάλλοντος και βελτιώνοντας ουσιαστικά την εικόνα του Δήμου.

«Συνεχίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας Καθαριότητας με την προμήθεια 276 νέων κάδων απορριμμάτων, που τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου, ώστε να αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους κάδους», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος, Ιωάννης Μπατζαρακίδης υποστηρίζοντας ότι «στόχος της διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος είναι η συνολική βελτίωση της καθαριότητας ενώ στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η αναβάθμιση υπηρεσιών και εξοπλισμού και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες καθαριότητας».

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χαλκηδόνος είναι στη διάθεση των δημοτών στο τηλέφωνο 2313300134 για κάθε αίτημα και ανάγκη σχετικά με την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.