Skip to main content

Δήμος Δέλτα: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στις αυλές των σχολείων

Υπάλληλοι του δήμου με την συνδρομή εκχιονιστικών μηχανημάτων έριξαν αλάτι σε όλες τις αυλές προκειμένου να διαλυθεί ο πάγος.

Με αποτελεσματικό συντονισμό και υπερπροσπάθεια όλων των υπαλλήλων και των υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα, ο στόχος επιτεύχθηκε και η κακοκαιρία αντιμετωπίστηκε σε όλες τις κοινότητες.

Από το πρωί του Σαββάτου όλοι οι εργαζόμενοι τέθηκαν σε επιφυλακή κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες  και με το θερμόμετρο να καταγράφει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν συνέχισαν να δίνουν τη μάχη με το χιόνι για δύο εικοσιτετράωρα.

Με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και την συνεργασία των αρμοδίων αντιδημάρχων, Τεχνικών υπηρεσιών και πολιτικής προστασίας Γιώργο Γλώσση Καθαριότητας  Γιώργο Κυριακίδη και Αγροτικής Οικονομίας και Αξιού Φάνη Αλμπάνη, οι εργαζόμενοι με ειδικό εξοπλισμό και την συμβολή των μηχανημάτων κράτησαν  όλους τους δρόμους μέσα στις κοινότητες ανοιχτούς.

Μαζί τους και οι τοπικοί σύμβουλοι όλων των κοινοτήτων που συνέβαλαν στην υλοποίηση του σχεδιασμού.

Η εκστρατεία αποχιονισμού συνεχίστηκε και το πρωί της Δευτέρας με ιδιαίτερη βαρύτητα στις αυλές των σχολικών μονάδων του  δήμου Δέλτα. Υπάλληλοι του δήμου  με την συνδρομή εκχιονιστικών μηχανημάτων έριξαν αλάτι σε όλες τις αυλές προκειμένου να διαλυθεί ο πάγος όλους τους εξωτερικούς χώρους των σχολείων ώστε να είναι  έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Δημάρχου τα  σχολεία στο δήμο Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Το ευχαριστώ του Δημάρχου

«Και στην επέλαση  της «Μήδειας» βγήκαμε νικητές. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τον αποχιονισμό και τον καθαρισμό των αύλειων χωρών των σχολικών μονάδων. Ο Συντονισμός , Προγραμματισμός  και Σχεδιασμός, από την πλευρά της διοίκησης λειτούργησε αποτελεσματικά. Τα εύσημα ανήκουν σε όλους. Ιδιαιτέρα στους εργαζομένους που με την άοκνη προσπάθεια , τον απαράμιλλο ζήλο, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και χρέους, υπερέβαλλαν εαυτούς και συνέβαλλαν στη θωράκιση της προστασίας και ασφαλείας όλων μας. Πληθωρικά ευχαριστώ, Πολλά συγχαρητήρια! Αποδείξαμε με την Οργάνωση και την Συνεργασία νικούμε, ανυπέρβλητα εμπόδια και αντίξοες συνθήκες», τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωανvίδης στο ευχαριστήριο μήνυμα του προς τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του Δήμου Δέλτα.