Skip to main content

Δήμος Κασσάνδρας: Συνεχίζεται το άνοιγμα σε τουριστικές αγορές

Ο δήμος Κασσάνδρας υποδέχθηκε και φιλοξένησε Γερμανό δημοσιογράφο από τη Deutsche Welle τον οποίο ξενάγησε σε μέρη της περιοχής.

Ο δήμος Κασσάνδρας στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων τουριστικής προβολής που υλοποιεί, υποδέχτηκε και φιλοξένησε τον Γερμανό δημοσιογράφο Jean Herr Hoffman από τη Deutsche Welle (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση) και τον περιοδικό Τύπο της Γερμανίας.

Η επίσκεψη του Γερμανού δημοσιογράφου, είχε ως στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κασσάνδρας κυρίως σε ό,τι αφορά τις boutique ξενοδοχειακέ́ς επιχειρήσεις αλλά και τις ομορφιές του προορισμού.

Ο έγκριτος Γερμανός δημοσιογράφος συνοδευόμενος από την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου ξεναγήθηκε σε πολλές περιοχές του δήμου, ενώ επισκέφτηκε και τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης.

Ο κ Hoffman, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Αστέριο Κατσάνη.

Η δράση που συντονίστηκε από την επιτροπή τουρισμού, τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εξάλλου, η  διεύθυνση του ΕΟΤ Γερμανίας συνεργάζεται με τον δήμο Κασσάνδρας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής για περισσότερα από 7 χρόνια με σκοπό την ανάδειξη της Κασσάνδρας στη Γερμανική τουριστική αγορά.

Η διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προβάλλει τον προορισμό με στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσει το τοπικό επιχειρείν και να συμβάλλει ώστε να ξεπεραστούν όσο είναι δυνατόν δυσκολίες της τουριστικής χρονιάς.