Skip to main content

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ανοιχτή συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

Στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί η αυριανή, ανοιχτή συναυλία του συνθέτη Λάζου Ιωαννίδη στις 21.00

Ανοιχτή συναυλία με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων πυρόπληκτων περιοχών διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικότερα, στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (περιοχή Μαρόκο) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συναυλία του συνθέτη και ενορχηστρωτή Λάζου Ιωαννίδη, η οποία διοργανώνεται από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με δωρεάν είσοδο, με τον τίτλο «FREEDOM ΄21» την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στις 9:00 μ.μ.

Οι παρευρισκόμενοι, όσοι το επιθυμούν, αντί εισιτηρίου μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά στη συγκέντρωση σχολικών ειδών που θα αποσταλούν στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών.

Το μουσικό γεγονός, το οποίο αποτελεί ένα αφιέρωμα στην ελευθερία, με αφορμή και την επέτειο συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, θα αναδείξει, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τη μοναδικότητα της μουσικής, σε μια σύλληψη του καλλιτέχνη Λάζου Ιωαννίδη που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη την παγκόσμια περιοδεία του, ταξιδεύοντας το κοινό σε μουσικά μονοπάτια όλων των ειδών του παγκόσμιου μουσικού ρεπερτορίου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νανά Παμπουκίδου, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλονικείς να δώσουν το παρών στη συναυλία, για να γνωρίσουν τον Λάζο Ιωαννίδη.

Κάρτες εισόδου

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής, πρόληψης και προστασίας κατά της διασποράς του covid-19 και για την είσοδο του κοινού στο χώρο της μουσικής παράστασης θα διατεθούν κάρτες εισόδου, οι οποίες θα παραλαμβάνονται στην είσοδο του χώρου της Συναυλίας από τις 8μμ (γήπεδο Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου)  Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310771033.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του χώρου της συναυλίας, η συγκέντρωση των σχολικών ειδών που μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά οι πολίτες, θα πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Πολυλειτουργικού  Κέντρου (Παρατσίκογλου 1 και Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Ελευθέριο-Κορδελιό, τηλ. 2310771033, ώρες 8.00 πμ – 14.30μμ και 19.30 – 22.00) καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57, τηλ. 2310762400, ώρες 8.00πμ – 20.00μμ).