Skip to main content

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Στήριξε φέτος 90 μαθητές με το κοινωνικό φροντιστήριο

Ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου ανέδειξε σήμερα σε επίσημη ανακοίνωση του το έργο του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου και τους εκπαιδευτικούς του

Ολοκληρώνοντας τη φετινή σχολική χρονιά, ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου αναδεικνύει το έργο του κοινωνικού φροντιστηρίου του, το οποίο παρείχε ενισχυτική διδασκαλία σε 90 παιδιά, τάξεων δημοτικού έως λυκείου.

Συγκεκριμένα, η έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου έγινε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και συνεχίστηκε με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης στις 5 Νοεμβρίου 2020, λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Στα τμήματα Λυκείου συμμετείχαν 39 μαθητές, στα τμήματα γυμνασίου 41 μαθητές και στα τμήματα δημοτικού 10 μαθητές.

Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου αναφέρεται: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη – λόγω των συνθηκών της πανδημίας- χρονιά, το κοινωνικό φροντιστήριο αντεπεξήλθε με επιτυχία στο ρόλο και στην αποστολή του, στηρίζοντας ενεργά 90 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο)».

«Η ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, σε μια πρωτόγνωρη για τη μαθητική κοινότητα σχολική περίοδο, αναδεικνύει το έργο που επιτελέστηκε όλους αυτούς τους μήνες, το οποίο με την οργανωτική μέριμνα του Τμήματος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας και τη συμβολή μιας έμπειρης ομάδας εκπαιδευτικών, αποδεικνύει τη δυναμική εμβέλεια του θεσμού.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης ευχαριστεί τους 90 μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας καθώς και τους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν με ευθύνη και ζήλο όλους αυτούς τους μήνες, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τη μαθητική κοινότητα του Δήμου».

Οι εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου είναι οι εξής:
Φυσικοί: Ζήρος Παναγιώτης & Χάγια Πηνελόπη
Φιλόλογοι: Σακελλαρίου Ευαγγελία & Παρίζη Μαρίνα
Μαθηματικοί: Δαδανά Ευμορφία & Αράτζιας Σωκράτης
Δάσκαλος: Μπλούκος Εμμανουήλ