Skip to main content

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Λύθηκε το πρόβλημα στεγανότητας σε δύο γυμναστήρια σχολείων

Αντικαταστάθηκαν οι στέγες στα δύο γυμναστήρια και συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν οι παλιές και διαβρωμένες λαμαρίνες από την οροφή των δύο κτηρίων.

Λύθηκε οριστικά το πρόβλημα στεγανότητας στα γυμναστήρια του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ελευθερίου - Κορδελιού, τα οποία πλημμύριζαν σε κάθε βροχόπτωση, «λόγωο εγκατάλειψης και αδιαφορίας» όπως επισημαίνει ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου.

Με πόρους από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τη συνεργασία των Αντιδημαρχιών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας, αντικαταστάθηκαν οι στέγες στα δύο γυμναστήρια και συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν οι παλιές και διαβρωμένες λαμαρίνες από την οροφή των δύο κτιρίων και στη θέση τους τοποθετήθηκαν πάνελ νέου τύπου, τα οποία εξασφαλίζουν τη στεγανότητα και τη μόνωσή τους.

«Με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα δύο γυμναστήρια έκλεισε οριστικά μια "πληγή" που επί χρόνια δημιουργούσε προβλήματα και εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για μαθητές και αθλητές κάθε φορά που έβρεχε», ανέφερε ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους τους δήμου που επί σειρά ετών ήταν παραμελημένοι, αλλά και να δημιουργήσουμε καινούριους, ώστε τα παιδιά και οι νέοι μας να έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν».