Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Εκατοντάδες πολίτες γλέντησαν με τα Χάλκινα στον Πεντάλοφο (φωτο)

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζεται στη Λητή στις 24 και 25 Αυγούστου 2022 με τα «Ληταίικα 2022».

Εκατοντάδες πολίτες διασκέδασαν και χόρεψαν στο παραδοσιακό γλέντι με τα Χάλκινα και την ορχήστρα του Λευτέρη Δίγκα, που στήθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στον Πεντάλοφο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το γλέντι, που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου και τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Δόξα Πενταλόφου», έγινε μετά τους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν για την πανήγυρη του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πενταλόφου.

Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όσους συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος και η πρόεδρος της «Δόξας Πενταλόφου», Ευαγγελία Καράμπαλη.

Όπως αναφέρει ο δήμος Ωραιοκάστρου, εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στο παραδοσιακό γλέντι έγιναν μια παρέα, όταν οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να παίζουν μουσική! Το κέφι άναψε και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τα Χάλκινα.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζεται στη Λητή στις 24 και 25 Αυγούστου 2022 με τα «Ληταίικα 2022», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λητής και ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Λητής.