Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μάγεψε το κοινό της η Πάολα ερμηνεύοντας Θεοδωράκη

Ο επόμενος μουσικός σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» είναι στον Δρυμό Ωραιοκάστρου στις 7 Ιουλίου με συναυλία της Αρβανιτάκη.

Μια «Νύχτα Μαγικιά» με την Πάολα να ερμηνεύει έργα του Μίκη Θεοδωράκη είχαν την ευκαιρία να απολαύουν το βράδυ της Δευτέρας εκατοντάδες πολίτες στο Γήπεδο του Ωραιοκάστρου. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μαζί με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη και τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» άνοιξαν την αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021», που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ωραιοκάστρου, κάνοντας δυναμική επανεκκίνηση στον Πολιτισμό.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι μαζί σας, διότι μοιραζόμαστε μια υπέροχη βραδιά. Μια βραδιά που έρχεται να σκορπίσει υπέροχες μουσικές νότες και να γεμίσει τις καρδιές μας με αισθήματα ευφορίας και ανάτασης. Το έχουμε όλοι μας πολύ ανάγκη αυτό, διότι περάσαμε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες και, αλήθεια, δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό για να διώξει την κατήφεια από τη μαγεία του τραγουδιού», τόνισε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, καλωσορίζοντας τους καλλιτέχνες και το κοινό.

«Με αυτή την εκδήλωση ανοίγουμε την αυλαία του ''Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021'', που επιφυλάσσει όμορφες μουσικές βραδιές για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας.  Στον δήμο Ωραιοκάστρου βάζουμε σε προτεραιότητα τον Πολιτισμό. Και φέτος δημοφιλείς και αγαπημένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι, για να χαρίσουν σε όλες και σε όλους μας ευχάριστες μουσικές βραδιές», είπε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η Πάολα ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με τη συνοδεία των μουσικών της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης». Μαζί της ο Παναγιώτης Καραδημήτρης, ο καταξιωμένος ερμηνευτής από τη Θεσσαλονίκη που συνεργάζεται επί χρόνια με τον Μίκη Θεοδωράκη. Η μουσική επιμέλεια ήταν του Θανάση Βασιλιά, ενώ στη συναυλία ήταν και η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».

Ο επόμενος μουσικός σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» είναι στον Δρυμό Ωραιοκάστρου στις 7 Ιουλίου με συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.