Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»

Δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν εχθές στο θέατρο Τσούκες στον Δρυμό «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» - Δείτε ποιος είναι ο τελευταίος σταθμός εκδηλώσεων

Δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν εχθές στο θέατρο Τσούκες στον Δρυμό «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνος Πατσαλάς, άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το θέατρο στις Τσούκες, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Από την πλευρά της η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, τόνισε πως η διοίκηση του Δήμου φέτος έδωσε βαρύτητα και στην ψυχαγωγία των παιδιών. «Χαίρομαι διότι το θέατρο είναι γεμάτο από τους μικρούς μας φίλους. Δίνουμε έμφαση στην ψυχαγωγία των παιδιών με ποιοτικές εκδηλώσεις και στο μέλλον θα διοργανώσουμε για τα παιδιά του τόπου μας και άλλες όμορφες δράσεις», τόνισε η κ. Ζάπρα.   

Επόμενος και τελευταίος σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» είναι στη Νεοχωρούδα με τη συναυλία του Κώστα Χατζή την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021.