Skip to main content

Δ. Παύλου Μελά - Tropa Verde: Ανακύκλωσε και κέρδισε «κυπελλούχο» μπάλα του ΠΑΟΚ

Μία μπάλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών που κατέκτησαν το Κύπελλο κέρδισε δημότης του δήμου Παύλου Μελά μέσω του προγράμματος

Μία μπάλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό κληρώθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 μεταξύ των πολιτών που ανακυκλώνουν με Διαλογή στην Πηγή χωριστά υλικά στον Δήμο Παύλου Μελά και συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Tropaverde.org.

Τη μπάλα δώρισε στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια μέσου του μέλους του τεχνικού τιμ και προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πολίχνης, Μάκη Κοσμίδη και τυχερός μεταξύ 685 πολιτών ήταν ο Σάκης Καραγκιοζίδης.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρέδωσε τη συλλεκτική μπάλα του ΠΑΟΚ στον τυχερό της κλήρωσης, ευχαριστώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action που υποστηρίζει το πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης  https://pavlosmelas.tropaverde.org/ τονίζοντας τη χρησιμότητα και τα οφέλη του στην αλλαγή φιλοσοφίας και ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη Tύπου που πραγματοποίησε ο δήμος Παύλου Μελά την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 έγινε ένας πρώτος απολογισμός του πρωτοπόρου Προγράμματος Επιβράβευσης Ανακύκλωσης TropaVerde. Στο τέλος της συνέντευξης οι δύο αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθάνατος και Σάκης Λαζαρίδης επιφύλασσαν μια μικρή έκπληξη, καθώς ανέφεραν ότι την Παρασκευή 04/06/2021 θα δοθεί ως δώρο μετά από κλήρωση μια μπάλα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, υπογεγραμμένη από τους κυπελλούχους ποδοσφαιριστές. Στην κλήρωση θα μπορούσαν να πάρουν μέρος όλοι οι πολίτες που θα πραγματοποιούσαν την εγγραφή τους έως την Πέμπτη 03/06/2021 στο TropaVerde