Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια σε κοινωνικές ομάδες

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου προσέφερε λαμπάδες και τσουρέκια σε μέλη των ΚΑΠΗ και σε ωφελούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι.

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά προσφέρθηκαν περισσότερες από 500 πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια, στα μέλη των ομάδων (χορωδίας – χορευτικού) των ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά, τους ηλικιωμένους δημότες και τα άτομα που ανήκουν στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, με ευχές για ... «Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και επιστροφή στην κανονική ζωή».

Όπως υπενθυμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Παύλου Μελά σε όλη τη διάρκεια της απαιτητικής πορείας της πανδημικής κρίσης, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια τις υπηρεσίες του στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.: κοινωνική υποστήριξη των ηλικιωμένων μελών και των οικογενειών τους, νοσηλευτική φροντίδα για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των χρόνιων προβλημάτων υγείας τους, ψυχολογική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτικές συνεδρίες και οικογενειακή βοήθεια για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης της καθημερινής ζωής των ηλικιωμένων.

Τα συμβολικά δώρα αγάπης συνοδεύονταν από μηνύματα του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και της Αντιδημάρχου Χαράς Αμανατίδου, μέσα από το καλαίσθητο εντυπάκι των κοινωνικών υπηρεσιών, με ιδιαίτερη αναφορά στις ανθρώπινες στιγμές που ευχόμαστε όλοι να ξαναζήσουμε και να μοιραστούμε με τους ηλικιωμένους μας, δίνοντας και εισπράττοντας αγάπη.

«Αυτές τις άγιες ημέρες με τη γιορτή του Πάσχα που αναδεικνύει και σηματοδοτεί μηνύματα διαχρονικά για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά, τη θυσία, τη λύτρωση και την ολοκλήρωση, ας εκτιμήσουμε περισσότερο από ποτέ την αξία της ανθρώπινης επαφής» σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου.