Skip to main content

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Γιορτάζει την ανακύκλωση με μία γιορτή για τα παιδιά

Την ημέρα της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος στις 10.00 π.μ

Γιορτή ανακύκλωσης διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 για τη βράβευση του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen.

Την ημέρα της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, ώρα 10.00 π.μ. και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του Πολιτιστικού Κέντρου, ώρα 11.00 π.μ.

Τα σχολεία, για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Σχολικού Μαραθωνίου συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση τεσσάρων ρευμάτων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και μπαταρίες).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 για να γνωρίσετε τον κόσμο της ανακύκλωσης συμμετέχοντας βιωματικά στην εκπαιδευτική ψυχαγωγική δράση και στα περιβαλλοντικά εργαστήρια της Followgreen.