Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ: ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ RAPID TEST ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τα rapid test θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του δήμου έως και τη Πέμπτη-Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες και διοργανώνονται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Προηγήθηκαν ήδη 49 ανάλογοι έλεγχοι σε Πυλαία, Χορτιάτη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι - Εξοχή και Πανόραμα, όπου προσήλθαν και εξετάσθηκαν μέχρι στιγμής περισσότεροι από 17.500 συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα τα rapid test θα πραγματοποιηθούν:
-τη Δευτέρα 10 Μαΐου & Πέμπτη 13 Μαΐου στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (έναντι Ελαιορέματος)
-την Τρίτη 11 Μαΐου στον Χορτιάτη, επί της οδού 2ας Σεπτεμβρίου 102 (έμπροσθεν Κοινοτικού Καταστήματος Χορτιάτη) 
-την Τετάρτη 12 Μαΐου στο Πανόραμα, επί της οδού επί της οδού Ηπείρου 19 (κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής)
 
Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι σε rapid test υποβάλλονται μόνο οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ  θα τους ζητηθεί  αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ., όπως επισημαίνεται.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, ενώ θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ