Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Η μουσική παράσταση «Blue» στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Η μουσική παράσταση «Blue» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων για τον δήμο Θεσσαλονίκης - Δείτε ποια ημέρα και ώρα

Η μουσική παράσταση «Blue» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, η νεαρή ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου παρουσιάζει μια παράσταση για πιάνο και φωνή με τίτλο "Blue" -ένα μουσικό ταξίδι φτιαγμένο από ελληνικό μπλε χρώμα αλλά και ξένο "feeling blue" ρεπερτόριο- στο πλαίσιο των 56ων Δημητρίων.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο Λιμάνι. Τη συνοδεύει στο πιάνο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην κατεύθυνση εκτέλεσης Jazz.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης,το κοινό θα απολαύσει τραγούδια-σταθμούς της μουσικής διαδρομής, όπως το ομώνυμο "Blue" του  Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Άρη Δαβαράκη αλλά και το σημερινό "Blue" του Γιώργου Κυριάκου σε στίχους Νίκου Μωραΐτη, τον "Βυθό" του Αλκίνοου Ιωαννίδη αλλά και τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, όπως το "Yukali" και το "Alfonsina y el Mar".

Οι τιιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και οκτώ ευρώ το μειωμένο. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο  Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10.00 -18.00, μόνο με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.
    
H παράσταση είναι covid free, οπότε οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο στον χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Παράλληλα, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, 12 ετών και άνω.