Skip to main content

Ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι από μικτά κλιμάκια για την ευταξία στη Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη για την εντατικοποίηση των ελέγχων για ζητήματα που αφορούν την ευταξία στην πόλη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων για ζητήματα που αφορούν την ευταξία στην πόλη, έπειτα από το άνοιγμα δραστηριοτήτων και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, αποτέλεσε το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που οργανώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος, ο Διευθυντής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλέξανδρος Κελεσίδης και ο Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας Νικόλαος Γρηγορέλλης, ενώ από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης παρόντες ήταν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας και Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού των ελεγκτικών αρχών σε ζητήματα που αφορούν το παρεμπόριο και την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων όπως και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κυκλοφοριακό.

Όπως αποφασίστηκε, θα συγκροτηθούν μικτά κλιμάκια που θα πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους, ενώ έμφαση θα δοθεί μεταξύ άλλων στον χώρο της νέας παραλίας.