Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Η πρώτη ζωντανή συναυλία της χρονιάς με τη Συμφωνική Ορχήστρα

Το συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινά με την εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 21:00.

Με την εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη ξεκινά το συναυλιακό της καλοκαίρι η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Με δύο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δώρο Δημοσθένους και την Αλεξάνδρα Σιετή στο τραγούδι, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο. Από το ευρωπαϊκό καμπαρέ του Κουρτ Βάιλ, τις μελωδίες του Κόουλ Πόρτερ, το θρυλικό τραγούδι του Τζον Λένον, τις αξεπέραστες συνθέσεις του Νικόλα Πιοβάνι μέχρι τα αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μάνου Λαϊζου σε ενορχηστρώσεις που υπογράφει o Αντώνης Σουσάμογλου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Νίκος Πλατύρραχος.  Ατμόσφαιρα, διασκέδαση, τραγούδι και πολλή μουσική είναι τα συστατικά της πρώτης ζωντανής συναυλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2021.

«Ανυπομονούμε όλοι να βρεθούμε σε ανοιχτούς χώρους συναυλιών, να ξαναμοιραστούμε τη συγκίνηση και τη χαρά μιας συναυλίας και σιγά σιγά να κλείσουμε τις πληγές που άφησε μέσα μας η κρίση της πανδημίας. Ξεκινάμε με τη μαγεία της μουσικής και ελπίζω πως σύντομα θα επιστρέψουμε στις κανονικές συνθήκες», δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Κήπου. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν από το Κέντρο Μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Κουντουριώτου 17, Λιμάνι, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, 10:00 – 13:00 και 17:00 – 19:30.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δείτε το spot της συναυλίας: