Skip to main content

Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης: Ανοιγμα αιτήσεων νέων μελών για το 2022

Άνοιξαν οι αιτήσεις για νέα μέλη του Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης -Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από 10/01/2022 έως 23/01/2022

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων για νέα μέλη ανακοινώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συγκρότησης της νέας σύνθεσής του για το έτος 2022.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης είναι δομή ενεργητικής συμμετοχής νέων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε θέματα που τους/τις αφορούν αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, αποτελεί το συμμετοχικό φορέα, ο οποίος εξασφαλίζει στους/στις νέους/νέες του δήμου, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, τη δραστηριοποίησή τους στα τοπικά κοινά.

Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων έχουν άτομα ηλικίας 16-30 ετών, που ζουν, σπουδάζουν, εργάζονται ή δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από 10/01/2022 έως 23/01/2022 23:59.

Την υποβολή αιτήσεων, θα ακολουθήσει η διεξαγωγή workshop. Η συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα workshop αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης.

Συνολικά θα προκύψουν από την κλήρωση 19 τακτικά και 49 αναπληρωματικά μέλη.

Τη φόρμα αιτήσεων θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ανακοινώσεις θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αιτήσεων στην επίσημη σελίδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Νεολαίας.