Skip to main content

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ο Σ. Ζαριανόπουλος ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το δώρο που συνόδευε το φλουρί, δύο φιάλες κρασί Γοργόνα, έλαβε για λογαριασμό του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ο σύμβουλος Μιχάλης Κωνσταντινίδη

Στον Σωτήρη Ζαριανόπουλο έπεσε το φλουρί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σήμερα, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, κέρδισε ως δώρο δύο φιάλες κρασί "Γοργόνα" από τον δημοτικό αστικό αμπελώνα, με τους δημοτικούς συμβούλους να σχολιάζουν με χιούμορ ότι είναι... κόκκινο, όπως και το χρώμα του κόμματος.

Ο κ. Ζαριανόπουλος δεν ήταν παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων λόγω ασθένειας, οπότε το κομμάτι του μαζί με το δώρο που το συνόδευε παρέλαβε ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μιχάλης Κωνσταντινίδης, μαζί με τις ευχές του σώματος προς τον επικεφαλής για γρήγορη ανάρρωση.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία και γρήγορα να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε δια ζώσης συνεδριάσεις». «Και του χρόνου με υγεία, να είμαστε γεροί και να έχουμε χαρές», ευχήθηκε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.