Skip to main content

Δύο διακρίσεις για τη Lidl Ελλάς στα Accounting Awards 2020

Δείτε τις διακρίσεις της Lidl στα Accounting Awards, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές για οικονομική αριστεία.

Με δύο νέα βραβεία, ένα Gold και ένα Bronze, διακρίθηκε η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο των πρώτων Accounting Awards, τον θεσμό που θεσπίστηκε με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές, που προάγουν την οικονομική αριστεία στο ελληνικό επιχειρείν.

Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε:

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές | Εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης» για την υπηρεσία του Dynamic Discounting, η οποία παρέχει στον προμηθευτή μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης, μέσω της δυνατότητας προεξόφλησης των τιμολογίων του έναντι έκπτωσης ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως μία εναλλακτική πηγή εσόδων για την ίδια την εταιρία. Το ποσοστό της έκπτωσης είναι σταθερό και άκρως ανταγωνιστικό. Μέσω της online πλατφόρμας του Dynamic Discounting o προμηθευτής έχει την ευκαιρία να δει τα καταχωρημένα τιμολόγια του, τις καταστάσεις πληρωμών του και να επιλέξει τις προεξοφλήσεις τιμολογίων που επιθυμεί. Η πλατφόρμα παρέχεται δωρεάν και λειτουργεί συγχρόνως ως ένα πληροφοριακό εργαλείο μειώνοντας το διαχειριστικό κόστος των εκατέρωθεν λογιστηρίων

- Bronze βραβείο στην κατηγορία «Υποδομές και Συστήματα | Πληροφοριακά συστήματα οικονομικής διαχείρισης» για την υπηρεσία Easy Workflow. Πρόκειται για μία λύση απόλυτα αυτοματοποιημένη που αντικαθιστά παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας τιμολογίων στη φυσική τους μορφή και καθιστά την πολύπλοκη αυτή διαδικασία ευκολότερη, ταχύτερη και ασφαλή.

«Η Lidl Ελλάς επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι προτεραιότητά της παραμένει να καινοτομεί, να εξελίσσεται και να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής της καθημερινότητας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.