Skip to main content

Διόδια Μαλγάρων: Όπου φύγει-φύγει οι Θεσσαλονικείς με το άνοιγμα μετακινήσεων

Η μεγαλύτερη διαφορά στην κίνηση των οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα εξόδου από την πόλη και ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες 19.00-20.00

Ιδιαίτερα αισθητή αύξηση κατέγραψε η κίνηση των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την πρώτη ημέρα των ελεύθερων υπερτοπικών μετακινήσεων.

Η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε στο ρεύμα εξόδου από την πόλη και ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες 19.00-20.00, οπότε μπόρεσαν να φύγουν εργαζόμενοι ή και γονείς. Είναι ενδεικτικό πως λειτούργησαν συνολικά 7 ταμεία, 5 με εισπράκτορες, και 2 ηλεκτρονικά, κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες που ίσχυε η απαγόρευση τα εν λειτουργία ταμεία ανάγονταν σε 2 και 2 αντίστοιχα, κατόπιν εντολής των αρμόδιων αρχών.

Στο ρεύμα εισόδου η κίνηση ήταν σαφώς μεγαλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια σημαντική διαφοροποίηση. Για την είσοδο στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν 4 ταμεία με εισπράκτορα και 2 ηλεκτρονικά, δηλαδή 6 στο σύνολο. Υπενθυμίζεται πως κάθε ρεύμα έχει 9 ταμεία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως μποτιλιάρισμα σημειώθηκε σήμερα και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, το οποίο οφειλόταν τόσο στο άνοιγμα των μετακινήσεων όσο και σε έργα που πραγματοποιούνταν επί της οδού.

Διαβάστε σχετικά: Έργα και απελευθέρωση μετακινήσεων προκάλεσαν έμφραγμα στη Μουδανιών (φωτο)

φωτογραφία αρχείου