Skip to main content

Δίπλα σε γυναίκες που δοκιμάζονται το Άλμα Ζωής και την περίοδο της πανδημίας

Με σκοπό να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια το Άλμα Ζωής διοργανώνει μία σειρά από δράσεις.

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού.

Σκοπός των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επόμενο Σεμινάριο:

Ημερομηνία: Την Τετάρτη, 26 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ.

Θέμα: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τις απεικονιστικές εξετάσεις»

Ομιλητές: Κυρόπουλος Γεώργιος, MD, Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Μπουτσιάδης Κωνσταντίνος, MD, Πιστοποιημένος Ακτινοδιαγνώστης Μαστού

Οι ομιλητές θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού καθώς και τις απεικονιστικές εξετάσεις που καλείται να κάνει κάθε γυναίκα. Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές από το κοινό.

Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο: Aπό τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

«Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας.

Για τον λόγο αυτό, παραμένουμε δίπλα σας και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger/ Συνεδρία μέσω Βίντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.