Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΤΟΥΣΚΟ Η SOLIDUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή xαράζει κοινή πορεία με τον Έλληνα Πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο που κατέκτησε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή με αυξημένο το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα Πολυνίκη Αθλητή Κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου και τον στήριξε σε όλα τα στάδια της δύσκολης περιόδου της προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Ο Στέφανος Nτούσκος μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας μαζί του, για το αγωνιστικό του πνεύμα, την ακεραιότητα και το ήθος του. Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της SOLIDUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΕΠΕΥ σε όλη την Ελλάδα συγχαίρουν τον Έλληνα Πρωταθλητή και Χρυσό Ολυμπιονίκη για την κατάκτηση του αυτή», αναφέρει η εταιρεία.

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή xαράζει κοινή πορεία με τον Έλληνα Πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο ο οποίος έχει γεννηθεί στα Ιωάννινα, ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και κατέκτησε με σκληρή δουλειά, συνέπεια και επιμονή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι το μετάλλιο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς προσπάθειας του Χρυσού Ολυμπιονίκη. Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν και πριν την χθεσινή του επιτυχία ένας παγκοσμίου κλάσης αθλητής και έχει τιμήσει την Ελλάδα με πολλές διεθνείς διακρίσεις, πάρα το νεαρό της ηλικίας του, με σημαντικότερες:

• 6η θέση Ολυμπιακοί Αγώνες Rio de Janeiro, Brazil 2016 LM4-

• 2η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Sarasota-Bradenton, USA 2019 BM1X

• 2η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Rotterdam, Netherlands 2016 BLM2-

• 3η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Plovdiv, Bulgaria 2015 BLM2-

• 3η θέση Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών Lucerne, Switzerland 2016 LM4-

• 4η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Poznan, Polska 2018 BM2-

• 1η θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Brest, Belarus 2018 BM2X

• 4η θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Varese, Italy 2021 M1X

• 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 Tarragona, Spain M2X

• Τωρινός Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ στο Σκιφ Ανδρών U23

• Πολλαπλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, ρεγκάτες και βαλκανικά πρωταθλήματα

Υπήρξε Πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας σε πολλές κατηγορίες του αθλήματος της κωπηλασίας αναρίθμητα μετάλλια, μεταξύ αυτών και 23 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Λίγα λόγια για την Solidus

Η Solidus Χρηματιστηριακή είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές- μη τραπεζικές Εταιρείες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε οργανωμένες αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στα είκοσι και πλέον χρόνια που λειτουργεί η εταιρεία προσφέρει στον Έλληνα ιδιώτη Ενεργό Επενδυτή τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές του σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και στις Διεθνείς αγορές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ