Skip to main content

Δείπνο Μπουρλά και Pfizer με υψηλούς προσκεκλημένους στη Θεσσαλονίκη

Το δείπνο ήταν κλειστό και διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Καλαμαριάς από την ηγεσία της εταιρείας - Ποιοι έδωσαν το «παρών».

Δείπνο με υψηλούς προσκεκλημένους παρέθεσε χτες η ηγεσία της Pfizer (παγκοσμίως), στη Θεσσαλονίκη.

Το δείπνο διοργανώθηκε στο γνωστό εστιατόριο Μαϊάμι, στην Καλαμαριά και μεταξύ άλλων παρέστησαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου και βεβαίως ο πρόεδρος και CEO της Pfizer, Θεσσαλονικιός, Άλμπερτ Μπουρλά.

Σε σχετικές αναρτήσεις του, με πολλές φωτογραφίες, στο Facebook, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: «Ο Albert Bourla μας κάλεσε μαζί με όλη την παγκόσμια ηγεσία της Pfizer στην Θεσσαλονίκη. Η επένδυση τους εκεί μεγαλώνει, έφτασε ήδη τις 700 θέσεις εργασίας και εξακολουθεί να μεγαλώνει. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια και για το πως συνέβαλα για να πραγματοποιηθεί" και επίσης: "Είχα την εξαιρετική τιμή να λάβω πρόσκληση και να παρευρεθώ, σε ένα κλειστό δείπνο στη Θεσσαλονίκη. Το δείπνο αυτό το διοργάνωσε η Pfizer. Ο Δρ. Μπουρλά κάλεσε όλη την ηγετική ομάδα της τεράστιας αυτής εταιρίας στην πόλη στην οποία πραγματοποιούν μία γιγαντιαία επένδυση. Ευχαριστώ τον Δρ Μπουρλά για τα εξαιρετικά λόγια που είπε για μένα και για το πως συνέβαλα στην πραγματοποίηση της. Παρόντες επίσης ο Υφυπουργός Μακεδονίας/Θράκης Stavros Kalafatis ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Apostolos Tzitzikostas και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Μπουρλά θα τιμηθεί την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαΐου, στις 12.00' το μεσημέρι σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, από τον Σύνδεσμο Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ και την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, όπου θα αναγορευτεί σε επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί ο Δρ. Μπουρλά θα απευθύνει ομιλία με θέμα: «Η επένδυση στην καινοτομία πυλώνας ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας».