Skip to main content

Δυσοσμία στη Σίνδο: Επίσπευση των αστυνομικών ενεργειών ζήτησε ο δήμος

Ο δήμαρχος Δέλτα συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Ασφαλείας Σίνδου για τη δυσοσμία στην περιοχή.

Το πρόβλημα της δυσοσμίας που προέκυψε στην κοινότητα τη Σίνδου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σίνδου Δημήτρη Μπάκα και τον Διευθυντή Ασφάλειας Δημήτρη Καραπάτσια.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, μετά από ενέργειες του δημάρχου, έχουν εντοπιστεί τα σημεία από όπου προέρχεται η δυσοσμία και ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εφαρμοστούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να επισπεύσουν τις προκαταρκτικές ενέργειες και να συμβάλλουν ώστε να μην συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα που επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα και προκαλούν δυσφορία στους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Η δυσοσμία που ήταν ιδιαίτερη αισθητή τις τελευταίες ημέρες στη Σίνδο αποτελεί συχνό φαινόμενο στην περιοχή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται: «Από την πρώτη στιγμή με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό των σημείων απ όπου προέρχεται η δυσάρεστη οσμή και μέσα σε λίγες ώρες έφερε αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου Δέλτα παραμένουν  ιδιαιτέρα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα υποβάθμισης και ρύπανσης του περιβάλλοντος».