Skip to main content

Νέες διαγραμμίσεις στη Δωδεκανήσου - Άλλος δρόμος (φωτο)

Χθες βράδυ, συνεργεία από τη Διεύθυνση Οδοποιίας και Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν διαγραμμίσεις επί της οδού Δωδεκανήσου.

Συνεχίζεται η επιχείρηση στην οδό Δωδεκανήσου, προκειμένου να μην μπλοκαριστεί εκ νέου από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τρίτη μέρα, σήμερα, μετά την απομάκρυνση των παρκαρισμένων άντρες της Τροχαίας αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιούν διελεύσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχοντας για παραβάτες και όποτε χρειάζεται παρεμβαίνουν ακόμα και με γερανό. 

Χθες βράδυ συνεργεία από τη Διεύθυνση Οδοποιίας και Σήμανσης πραγματοποίησαν διαγραμμίσεις επί της οδού Δωδεκανήσου. Σήμερα, παράλληλα, κλαδεύονται και τα δέντρα προκειμένου να απελευθερωθούν οι πινακίδες σήμανσης.

«Η επιχείρησή μας στην οδό δεν είναι ένα πυροτέχνημα, θα συνεχίσουμε να επεμβαίνουμε μέχρι να περάσει στη νοοτροπία του πολίτη ότι δεν θα σταθμεύει παράνομα», υπογράμμισε στη Voria.gr ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα δημοτικής αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής. «Η Δωδεκανήσου είναι ένας κεντρικός άξονας στη δυτική πλευρά της πόλης. Όταν ήταν «φρακαρισμένη», μπλόκαραν και οι υπόλοιποι δρόμοι, όπως η Λαγκαδά», τόνισε.