Skip to main content

«Doing Business with Asia» στο ΕΒΕΘ στις 14 Σεπτεμβρίου

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιρειών για τις χώρες αυτές, από έμπειρους διπλωμάτες.

To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα, για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας (Φιλιππίνες, Ταϋλάνδη, Ινδονησία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα), την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 (ώρες 17.00-19.30), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιρειών για τις χώρες αυτές, από έμπειρους διπλωμάτες. Ακόμη, οι συμμετέχοντες μπορούν να εκδηλώσουν ενδεχόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής σε προγραμματιζόμενη Επιχειρηματική Αποστολή, στην Ασία, τον προσεχή Νοέμβριο, με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρείες.

Για το πρόγραμμα και τη φόρμα συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ, ενώ για λοιπές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Manager του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τηλ. 2106419026, 694523474 & e-mail: y.patsiavos@ahk.com.gr