Skip to main content

Χρυσούπολη-Δολοφονία 52χρονου: Τον σκότωσε γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο για την απόλυσή του

Ένας 25χρονος ταυτοποιήθηκε σήμερα το πρωί και ομολόγησε ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών, έξω από τον χώρο εργασίας του.

στυγερή δολοφονία του 52χρονου άνδρα έξω από την επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρου στη Χρυσούπολη Καβάλας, ομολόγησε ένας 25χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος ταυτοποιήθηκε σήμερα το πρωί και ομολόγησε ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών, καθώς είχαν επαγγελματικές διαφορές. Συγκεκριμένα, ο καθ' ομολογίαν δράστης δήλωσε στην αστυνομία ότι σκότωσε το θύμα γιατί τον είχε απολύσει πριν μερικούς μήνες.

Στον 25χρονο πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας φέρεται να έπαιξε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο δράστης. Όπως αναφέρει το proininews, ο 25χρονος είχε ανεβάσει φωτογραφία με αυτή στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο στις 16 Σεπτεμβρίου δέχθηκε μία σφαίρα από κυνηγετικό όπλο σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων. Ο άνδρας υπέστη ρήξη του αριστερού πνεύμονα, καρδιάς και αριστερού νεφρού. «Όλα συντέλεσαν σε έναν ακαριαίο θάνατο», τονισε ο ιατροδικαστής στη Voria.gr.