Skip to main content

Δολοφονία Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του

Στη φυλακή οδηγείται ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη μητέρα του την περασμένη Τετάρτη στο Αιγάλεω - Δεν απολογήθηκε

Στη φυλακή οδηγείται ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη μητέρα του την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του θύματος στο Αιγάλεω, που σήμερα το πρωί βρέθηκε ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.

Διαβάστε: Δολοφονία Αιγάλεω: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον μητροκτόνο

Ο κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής καθώς σύμφωνα με τους δικηγόρους του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχική κατάσταση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του κατηγορούμενου, για τον εντολέα τους πρέπει να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα που υπέβαλαν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού. Ο 20χρονος , όπως επισημαίνουν, δεν έχει κατανοήσει την πράξη του και δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν.

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 20χρονου που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.