Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Πολύχρωμα κουτιά με όμορφα δώρα παρέλαβαν οι μικροί ασθενείς της Δ' Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β' Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ.

Μια ευχάριστη πασχαλινή έκπληξη περίμενε τους μικρούς ασθενείς της Δ' Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β' Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ, τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου.  

Τα νοσηλευόμενα παιδιά παρέλαβαν πολύχρωμα κουτιά με όμορφα δώρα, προσφορά της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του δήμου Παύλου Μελά. 

Τα δώρα, που μοιράστηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό μαζί με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενθουσίασαν τους μικρούς ασθενείς. Με μεγάλη χαρά, τα παιδιά παρέλαβαν από ευφάνταστες λαμπάδες, αβγά και πασχαλινές κάρτες μέχρι βιβλία με παραμύθια και χρήσιμα δώρα όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν και αντικουνουπικά προϊόντα.  

Τα παιδικά δώρα παρέδωσε στην προϊσταμένη της Β' Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη και την αναπληρώτρια προϊσταμένη Τρανή Σαβλάκη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, συνοδευόμενη από τα στελέχη του Τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθηνά Παπαποστόλου-Μπενέκη και Γιώτα Καλλέργη.  

Κατά την επίσκεψή της, η αντιπροσωπεία του δήμου Παύλου Μελά εξέφρασε τις ευχαριστίες της για το έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας και μετέφερε ευχές στους εργαζόμενους και τους ασθενείς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ