Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΠΟ ΤΗΝ ATTICA BANK

Η παραλαβή του ασθενοφόρου οχήματος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 19 Ιουνίου, στους χώρους του ΕΚΑΒ.

Στη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ προχώρησε η Attica Bank, μετά το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό "Αποστολή", για τη στήριξη του προγράμματος "Αποστολή για τους άστεγους".

Η απόφαση αυτή του ΔΣ της Attica Bank εντάσσεται στο πλαίσιο της συλλογικής εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημικής κρίσης αλλά και του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της τράπεζας.

Η παραλαβή του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου στους χώρους του ΕΚΑΒ, παρουσία του Προέδρου της Attica Bank κ. K. Μητρόπουλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank κ. Θ. Πανταλάκη, του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, κ. Δ. Πύρρου και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Mercedes-Benz Hellas κ. Ι. Καλλίγερου.

Ο Πρόεδρος της τράπεζας κ. Κώστας Μητρόπουλος δήλωσε: «H Attica Bank αθροίζει τις δυνάμεις της στην εθνική συλλογική προσπάθεια για το γρήγορο ξεπέρασμα της πανδημίας και των πολύπλευρων συνεπειών της στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Με το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης στηρίζουμε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συμβάλλουμε στην ενίσχυση  του  συστήματος υγειονομικής περίθαλψης  όχι μόνο για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης αλλά και κάθε μελλοντικής απειλής».  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις επιχειρηματικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνεπειών που επέφερε ο Covid-19. Με συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης και ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στις υγειονομικές αρχές της  χώρας μας και σε όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή για τη δημόσια Υγεία,  παραδίδουμε, σήμερα, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα στο ΕΚΑΒ και εκφράζουμε τη δέσμευσή μας για υποστήριξη του έργου του».

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου δήλωσε: «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Attica Bank για την δωρεά ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος με στόχο την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. έτοιου είδους ουσιαστικές πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, όπως αυτή της Attica Bank ειδικά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης του SARS-CoV-2, αποτελούν το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στη προσπάθεια στήριξης του ξεχωριστού έργου των Διασωστών του ΕΚΑΒ, του μοναδικού δημόσιου φορέα παροχής δωρεάν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας. Ευελπιστούμε, η σημερινή ημέρα, να αποτελέσει σημείο έμπνευσης και για άλλους φορείς έτσι ώστε, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να συμβάλλουν στην βελτίωση της ασφαλούς πρόσβασης όλων των συμπολιτών μας σε σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, που αν μη τι άλλο αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ