Skip to main content

Δωρεάν αλλαγή αεροπορικών εισιτηρίων προσφέρει η Ellinair

Βασική προυπόθεση για την διαδικασία επανακράτησης είναι πρωτίστως η έγκαιρη ακύρωση της κράτησης και η ταυτόχρονη επιλογή της νέας ημερομηνίας.

Σε προσφορά εισιτηρίων με δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας προχωρά η αεροπορική εταιρεία Ellinair.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για free rebooking fee για εκδόσεις σε στοκ Ellinair 241 στο χρονικό διάστημα από 19/06/2020 έως 30/06/2020 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 24/10/2020.

Βασική προυπόθεση για την διαδικασία επανακράτησης είναι πρωτίστως η έγκαιρη ακύρωση της κράτησης και η ταυτόχρονη επιλογή της νέας επιθυμητής ημερομηνίας ταξιδιού.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις νέες ταξιδιωτικές οδηγίες υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μόνο ενός (1) τεμαχίου προσωπικού αντικειμένου στην καμπίνα του αεροσκάφους το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και την επιλογή χειραποσκευής καμπίνας 55Χ40Χ20  (χειραποσκευή καμπίνας έως 8 κιλά ή γυναικεία τσάντα ή χαρτοφύλακας ή θήκη υπολογιστή), ενώ η χρήση προστατευτικής μάσκας/καλύμματος είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

*Η δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας ισχύει μόνο για το ίδιο επίπεδο ναύλου και όχι για υψηλότερο (ισχύει πιθανή διαφορά ναύλου).