Skip to main content

Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά σεμινάρια «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για δέκα εβδομάδες από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη συλλόγων καρκίνου του μαστού.

Με ένα νέο ολοκληρωμένο κύκλο δωρεάν βιωματικών εργαστηρίων, αντλώντας έμπνευση από τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, επανέρχεται το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», ώστε καμία γυναίκα από κάθε γωνιά της Ελλάδας να μη νιώσει μόνη και απομονωμένη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για δέκα εβδομάδες από τις 07.12.2020 έως τις 28.02.2021 με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής» και υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.

Με βασικό άξονα τη τέχνη και την έκφραση, οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής και παρακολούθησης σε εργαστήρια μουσικοκινητικής, χοροκινητικής θεραπείας / yoga therapy, εικαστικής θεραπείας, δραματοθεραπείας, καθώς και σε σεμινάρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής και make-up.

Τα βιωματικά εργαστήρια πραγματοποιούνται υπό την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Gestalt από έμπειρους Συμβούλους Ψυχικής Υγείας. Ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας θα συνεχίσει να δείχνει συνταγές για υγιεινά πιάτα και γεύματα σε συνεργασία με τους διατροφολόγους – διαιτολόγους Ευάγγελο Ζουμπανέα και Βασίλη Κατσίλα, ενώ ο Παντελής Τουτουτζής, επίσημος make up expert της L'Oréal Paris, θα δώσει συμβουλές και ιδέες μακιγιάζ. Επιπλέον, ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής, βασισμένο στις ανάγκες των γυναικών που θα λάβουν μέρος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα από τις 20 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας www.eventora.gr/dynami.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ και ΑΝΩΝΥΜΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μπορείτε να καλείτε στο 210 9287411.