Skip to main content

Δωρεάν εγκυκλοπαιδιών και 2.000 μασκών από τον Μαλλιάρη στην Πυροσβεστική

Ο εκδότης κ. Αντώνης Μαλλιάρης υπογράμμισε την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι πυροσβέστες στις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Εγκυκλοπαίδειες, παιδικά βιβλία και 2.000 ιατρικές μάσκες προστασίας προσέφερε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία στη Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Θεσσαλονίκης (ΔΙΠΥΝΘ), στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς. Η δωρεά αυτή αποτελεί και ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που επιτελεί το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ευχαριστιών για τον αγώνα που δίνει στον τομέα της πυρασφάλειας.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε την Πέμπτη 9/9 στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία "Ανατόλια" (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη (πρώτος αριστερά), στους εκπροσώπους της ΔΙΠΥΝΘ κ. Χριστίνα Στρελ και κ. Μιχάλη Παπατέρπο, στους οποίους (όπως και στον Διοικητή) χάρισε και από ένα αντίτυπο του μοναδικού Ιστορικού Λευκώματος της περιόδου 1821 – 1830, που κυκλοφόρησε με αφορμή τον εορτασμό για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Ο κ. Μαλλιάρης υπογράμμισε την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι πυροσβέστες στις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις υπερπροσπάθειες που καταβάλλουν κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη, ώστε να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Οι εκπρόσωποι του Διοικητή της ΔΙΠΥΝΘ, αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Δαδούδη, ευχαρίστησαν τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία για την προσφορά του και διαβεβαίωσαν ότι θα μεταβιβάσουν τα βιβλία σε οικογένειες ασθενέστερων οικονομικά πυροσβεστών.